La Partida, més enllà dels daus i les cartes

Quan pensem en jocs de taula, la nostra ment se’n pot anar, directament, als clàssics. Un parxís, amb els 4 colors, li dónes la volta i t’apareix l’Oca. El domino en una llar de jubilats, o els escacs amb un taulell que també el pots aprofitar per jugar a les dames.

PUBLICITAT

Però això seria un pensament molt simple, no? Segurament estem vivint el que podríem descriure com una de les èpoques daurades dels jocs de taula. N’hi ha tants i de tantes tipologies, que ens els acabaríem mai.

Ja anem més enllà del cubell i els daus, o de les fitxes groguenques. Anem a capses plenes d’històries, narratives i hores de diversió. Fins i tot es creen associacions de persones que juguen als jocs de taula menys convencionals. Un oci alternatiu que guanya adeptes any rere any.

La Partida és el podcast que lidera Jordi Nadal, però que té darrere el Club Diogenes de Tarragona.

A través de converses amb altres membres del club, en Jordi explica com funcionen alguns dels jocs de taula més coneguts pel públic especialitzat. Converses que s’allarguen perquè ja no només entra el joc en sí, sinó també les experiències i narratives amagades d’una peça d’entreteniment que darrere té un autor i molta feina.

En Jordi ens explica la seva experiència a PodcastCity. És ja la seva segona temporada enregistrant el seu podcast amb nosaltres, i ho valora de forma més que positiva

PodcastCity és això. Volem facilitar l’entrada al món del podcasting a aquelles persones que tinguin alguna cosa a dir. I sobretot apropar la ràdio a nous públics. La Partida és un molt bon exemple de l’èxit que suposa el projecte. I no només per la quantitat de descàrregues o visites que pugui aportar a la ràdio, sinó per la satisfacció que mostren alguns participants, com el Jordi. Si Ràdio Ciutat de Tarragona és més que una ràdio, PodcastCity vol ser (i és) més que una plataforma de podcasting.

PUBLICITAT