Obertes les inscripcions a la tercera temporada de PodcastCity

Per tercer any consecutiu Ràdio Ciutat de Tarragona obre les inscripcions a una nova temporada de PodcastCity. La tercera edició començarà el 27 de setembre i durant l’estiu obrim la bústia de suggeriments per rebre les vostres propostes d’espais! Tots aquells que tingueu ganes de participar ho podeu fer omplint aquest formulari. Teniu temps fins el proper 19 de setembre.

PUBLICITAT

PodcastCity vol apropar la ràdio a tots els ciutadans que tinguin alguna cosa a explicar mitjançant la creació de podcasts amb el suport tècnic de Ràdio Ciutat de Tarragona. Us oferim un estudi i un tècnic que us facilitarà la feina, a més d’un coordinador que vetllarà per a què tot surti a la perfecció.

Des de l’inici de la plataforma, l’octubre de 2019, han passat per PodcastCity més d’una quarentena d’espais diferents, i han viscut l’experiència de fer ràdio amb el nostre suport. Si us agrada la ràdio, teniu alguna cosa a explicar i creieu que pot ser interessant, no us ho penseu més! Apunteu-vos a la tercera temporada de PodcastCity!

PUBLICITAT