PodcastCity RadioLab: garantir el projecte malgrat la pandèmia

Fa un mes que PodcastCity RadioLab viu la seva segona temporada. Enguany la plataforma s’ha adaptat a la situació sanitària que vivim. La vintena de podcasters que participen en aquesta nova edició han enregistrat de forma presencial a l’estudi (amb totes les mesures de seguretat pertinents) i a distància gràcies a la plataforma Streamyard.

PUBLICITAT

Així, si la situació sanitària impedeix assistir als estudis, la producció i emissió dels programes de PodcastCity RadioLab està garantida. El podcasting és un format que s’adapta a totes les situacions. Mentre hi hagi un micròfon, sintonies i un ordinador, es pot enregistrar un programa.

I en aquest inici de temporada, hem aconseguit enregistrar en els dos formats de manera exitosa, amb l’estrena d’espais nous que s’han estrenat aquesta nova edició, com la Taberna del Poney Pisador, Viatges Sonors o Plenitud a la Vida Quotidiana, entre d’altres.

Entre les novetats d’aquesta temporada, PodcastCity RadioLab reforçarà la comunicació del projecte, presentant tots els podcasts participants, explicant els programes i presentant els protagonistes.

Tanmateix, mantenim els premis Manuel Pastor, amb una dotació de 1.000 euros, per als podcasts més escoltats de la temporada. En la primera edició, els guanyadors van ser La Ciutat Que Cura, Mafalda i La Veu de la Terra, dels quals l’espai liderat per Mercè Milan i Laura Rovira, repeteixen com a participants.

PUBLICITAT