Publicitat gratuïta per a comerç i restauració local fins a finals de juny amb Ràdio Ciutat de Tarragona

Si el comerç no sobreviu tampoc ho fa la ciutat. En aquest sentit, la ràdio explica la vida i el dia a dia de la ciutat i sense vida, senzillament no hi ha ràdio.

PUBLICITAT

Des d’aquesta setmana i fins a finalitzar el mes de juny, els comerços, bars i restaurants d’àmbit local que ho desitgin podran comptar amb publicitat gratuïta a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Per adherir-se a l’oferta gratuïta és indispensable que l’establiment formi part del Camp de Tarragona i estigui obert. En aquest sentit la campanya publicitària no serveix per anunciar noves obertures.

Els comerciants i restauradors interessats poden adreçar-se a l’emissora enviant únicament un whatsapp al +34 622 39 67 00 o omplint aquest formulari-. L’emissora disposarà a la seva plana web www.rctgn.cat de tres espais gratuïts fixes de 100x250px en portada i sis mencions diàries de 20” al nostre streaming.

Es tracta d’una iniciativa de Ràdio Ciutat de Tarragona amb el suport de La Via T de Tarragona i Pastor Agència.

  • Ràdio Ciutat de Tarragona sorgeix fa 6 anys de forma pionera a la ciutat com a emissora online, i actualment líder com a ràdio local amb major seguiment a Facebook, acumulant més de 21 mil seguidors.
  • Pastor Agència es funda al 1954 de la mà de Manuel Pastor, procedent del món radiofònic i actualment amb més de 60 anys d’experiència en el sector, compta amb un equip jove i professional per seguir oferint serveis integrals de comunicació adaptats a les necessitats de cada client i del mercat.
  • La Via T de Tarragona neix al 2003 amb la voluntat de ser una eina per a promocionar i defensar els interessos dels comerços del centre de Tarragona, amb la missió de crear una gran marca per potenciar el comerç de proximitat de la ciutat, generant així una oferta comuna i atractiva de productes.
PUBLICITAT