Ràdio Ciutat amb la cursa del Col·legi de Metges de Tarragona

El pròxim diumenge 27 de novembre tindrà lloc la Tarraco Health Race. Un esdeveniment esportiu organitzat per la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) amb el suport de Tarragona Esports que comptarà amb dues modalitats: una carrera de 10 quilòmetres i una caminada de 5 pels principals carrers de la ciutat de Tarragona. Les inscripcions ja estan obertes al web de la carrera!

PUBLICITAT

En aquesta primera edició, els beneficis que s’obtinguin aniran destinats íntegrament a l’Associació AFANOC. A més, amb la creació del Dorsal 0, existeix la possibilitat de col·laborar amb la THR en cas de no poder participar en qualsevol dels actes.

Aquesta iniciativa neix de l’acord de col·laboració del COMT amb la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tarragona. Així ens ho explica el president del COMT, Sergi Boada:

Boada també ens explica com va sorgir aquesta iniciativa, la que espera que sigui la primera de moltes junt amb el Patronat d’Esports

Córrer o caminar? Existeixen diverses disciplines per participar en aquesta iniciativa, qualsevol és vàlida per ajudar a recaptar fons

Esport, solidaritat i sobretot salut i és que a més de gaudir d’un diumenge diferent i ajudar a una bona causa, la Tarraco Health Race també fomenta la salut, un terme molt relacionat am l’esport.

I per què és important participar? Ens ho reafirma Boada i és que tota la recaptació anirà destinada íntegrament a l’AFANOC

Recordeu el pròxim diumenge 27 de novembre salut, esport i solidaritat amb la Tarraco Healt Race. Per més informació i per participar-hi, podeu accedir al web de la cursa.

PUBLICITAT