Ràdio Ciutat celebra el #8M posant veu al feminisme amb continguts especials

A Ràdio Ciutat de Tarragona escalfem motors per una setmana on les dones i el feminisme estaran més presents que mai, tan davant com darrere dels micròfons per reivindicar el #8M, el dia internacional de la dona treballadora.

PUBLICITAT

És per això, que les dones de la ràdio agafem el timó per oferir als notres oients una gran varietat de continguts dedicats a aquest dia i a la lluita que hi ha darrere.

Analitzarem des de diferents perspectives el passat, el present i el futur del feminisme. Un viatge en el temps en forma de podcast i amb tres protagonistes que posaran veu a la història. A banda, també ens endinsarem en la cultura del col·lectiu gitano aquí a Tarragona per conèixer una associació que té com a objectiu que les nenes no perdin el seu valor i construeixin el seu propi camí.

Ja són 1.192 les víctimes de violència de gènere a l’estat Espanyol fins aquest mes de març del 2023, però la xifra de dones que han patit aquesta violència és molt més gran, gairebé tant com aquesta xacra que segueix molt present a la nostra societat. A Ràdio Ciutat, hem volgut parlar amb una d’aquestes dones per posar veu i consciència a la por, tristesa i patiment d’aquesta violència.

A més, també posarem context informatiu per tal de conèixer com està la situació actualment i quines són les vies i eines que existeixen actualment. A banda, posarem el focus a Tarragona per analitzar i fer balanç de tot allò que s’ha fet en matèria feminista a la ciutat.

No et perdis cap dels nostres continguts que podràs veure destacats durant tot el 8 de març i que també trobaràs a les nostres xarxes socials i celebra amb nosaltres el #8M reivindicant totes les veus del feminisme perquè JUNTES SOM MÉS FORTES.

PUBLICITAT