Ràdio Ciutat de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Ràdio!

A Ràdio Ciutat de Tarragona hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio des de diferents programes i amb un seguit de convidats molts especials.

PUBLICITAT

En primer lloc, al programa Tarragona 100×100, Ricard Lahoz ha entrevistat a sis professionals del mitjà que ens han regalat converses molt interessants sobre la seva experiència viscuda i la seva visió de la ràdio. Hem parlat amb la presidenta del Col·legi de Periodistes de Tarragona, Coia Ballesté, amb el periodista de RAC1 i La Vanguardia, Esteve Giralt, amb la periodista i companya d’aquesta ràdio, Sílvia Petit, amb la periodista de la Cadena Ser i corresponsal a Brussel·les, Griselda Pastor, i amb els grans professionals del mitjà i socis fundadors de Ràdio Ciutat de Tarragona: Carles Cortés i Albert Cots.

  • Pots recuperar totes les entrevistes al nostre web.

Per altra banda, al magazín de les emissores del Camp de Tarragona, Carrer Major, hem celebrat aquest dia d’una forma molt especial i divertida, realitzant el programa des de la casa de l’oient més fidel del programa: El Senyor Ramon!

Per acabar, un gran oient i company del programa, Anton Gasol, ha col·laborat amb aquesta celebració amb una entrevista a La Xarxa de Comunicació de Catalunya on ha explicat tot el que ha significat i significa la ràdio a la seva vida.

  • Pots escoltar l’entrevista de l’Anton Gasol al web de La Xarxa

Tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona us desitgem SALUT I RÀDIO LOCAL!

PUBLICITAT