Ràdio Ciutat i l’aposta per l’esport amb 3 transmissions simultànies

Ràdio Ciutat de Tarragona ha pogut emetre 3 transmissions simultànies en un diumenge d’esports trepidant. El Nàstic i el Club Bàsquet Tarragona coincidien en horaris i tot plegat, s’hi han ajuntat tres retransmissions en directe: la transmissió del Nàstic en directe, la transmissió alternativa del canal de Twitch i la transmissió del CBT. 

PUBLICITAT

El narrador de la transmissió del Nàstic, Carles Cortés, ha volgut fer un repàs a aquests 7 anys de feina centrats en l’innovació i l’equip de la transmissió del Nàstic de Tarragona.

Cortés ha volgut agraïr a l’equip, a qui ens donen suport i ho han fet en aquest projecte. No s’ha volgut oblidar de tots els anunciants que permeten que això sigui possible amb l’equip format per Carles Cortés, Antoni Pinilla, Álvaro Herrera, Antón Gasól i Paula Jansà.

A 11:30 del matí arrencavem com era habitual, el seguiment del Nàstic de Tarragona en el seu partit davant l’Espanyol B amb dos canals: el directe de Ràdio Ciutat de Tarragona i el directe per la plataforma de Twitch.

Un partit on així s’han viscut els gols que li han donat la victòria al conjunt grana per 2-0 davant l’Espanyol B.

Gol de Fausto Tienza

Gol de Fran Carbia

En paral·lel a la transmissió del Nàstic, com portem fent des de fa unes setmanes, oferim la transmissió alternativa de Twitch de Ràdio Ciutat.

Un projecte liderat per Arnau Curto i el seu equip format per Albert Martorell i Frederic Arias amb Álvaro Rodríguez i Daniel Martín al equip tècnic, donant sentit a què és viure el partit amb l’afició. Tot plegat, interactuant amb el públic que fins aquesta setmana, no assistia al nou estadi.

I a les 12:15h començaven la transmissió del Club Bàsquet Tarragona, l’aposta de Ràdio Ciutat de Tarragona en aquests darrers 5 partits i on ha ofert íntegre pel canal 2 el partit del CBT davant el Gran Canaria B. L’equip format per Sílvia Petit, Èric Rosique, Jonay González i Júlia Camprubí donaran la recta decisiva de la temporada del conjunt del Serrallo.

Tres transmissions simultànies i íntegres pel canal 1 i 2 de Ràdio Ciutat i per Twitch donant en directe el partit del Nàstic i el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT