#RadioNews | El Carrer Major es tira de cap a la piscina d’Altafulla

Aquest divendres a #CarrerMajor, programa especial des d’Altafulla! Ens remullarem a la piscina del municipi, amb un programa ple de contingut altafullenc. Carrer Major és un programa que fan possible Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, Ràdio Hospitalet de l’Infant, La NOVA Ràdio de Reus i BXC Ràdio, en col laboració amb la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT

Com sempre, dues hores de programes plenes de contingut. L’especial conduït, com és habitual, per Anna Plaza i Toni Mateos. començarà amb una entrevista al co-alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera. També parlarem amb Eva Martínez, primera tinent d’alcaldia a l’Ajuntament d’Altafulla. Després, parlarem de La Vila Closa d’Altafulla, un bé cultural d’interès nacional, amb Núria Barba, tècnica de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Joana Badia, guia turística, rapsoda i directora teatral i Dolors Guinjoan, guia turística retirada. Més tard, canviarem el turisme per l’esport, perquè l’atletisme a Altafulla està d’enhorabona! Rebrem a Ona Alonso, atleta del Ría Ferrol i dels Bulldogs de Wingate, Marta Camps, atleta veterana del Barcelona Atletisme i al periodista Marc Pérez.

La segona hora continuarem parlant d’esport, amb Àlex Cañas, regidor d’Esports, Festes i Habitatge. Farem un punt i a part per connectar amb en Pau Corbalan i parlar amb les persones que gaudeixen de la piscina. Després, l’esport torna, i en Marc Pérez, també. En aquest cas, de la mà de Roc Vela, nedador del Club de Natació Tàrraco. Per tancar el programa, parlarem de literatura, del lledoner de les bruixes amb Joan Vives, autor dels textos, Joan Carles Blanch, il·lustrador del llibre i Òscar Ramírez Dolcet, gerent de l’editorial La Banya.

PUBLICITAT