#RADIONEWS | Eva Díaz presenta el seu llibre al PRIDE Tarragona, i et convidem a reviure el seu viatge!

Els dies 14 i 15 de juny se celebra el PRIDE Tarragona, un esdeveniment festiu i inclusiu que impulsa la diversitat i l’orgull LGTBI+, i que comptarà amb actes, tallers, espectacles i concerts per a tots els públics.

PUBLICITAT

Un d’aquests actes és la presentació del llibre “Buscando a Eva”, de l’autora Eva Díaz, en què comparteix l’emotiu viatge que va emprendre en remoure els fonaments de la seva exitosa vida, construïda per l’home que va ser, fins a arribar a ser la dona que tant va desitjar ser.

Un viatge en què va haver de lluitar per recuperar l’amor dels seus fills i éssers estimats. En què es va quedar sense feina, sense diners, sense casa i sense cotxe. En què va haver d’enfrontar-se a les seves pors, als estereotips de la societat i a un passat ple de dolor.

L’autora, Eva Díaz, és CEO & Founder de Shaping, i directora general d’Euthenia. Enginyera industrial, empresària, especialista en gestió de la innovació, consultora estratègica i tecnològica. Als 52 va realitzar la seva transició de gènere, i des de llavors, promou la diversitat i l’apoderament femení.

L’acte és presentat per José Mola, Llicenciat en Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme per la URV, i Màster en Estudis LGTBIQ+ per la Universidad Complutense de Madrid. És activista LGTBI+ i ha col·laborat en diferents entitats, com Assexora’t, Gaispositius i l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) de Catalunya, del qual va ser responsable del gabinet de premsa.

Et convidem a reviure el viatge de l’Eva, assistint a la presentació del seu llibre el dia 14 a les 19 hores a la Cooperativa Obrera de Tarragona. Us podeu apuntar a través d’aquest formulari d’inscripció

PUBLICITAT