#RadioNews | Festival Brickània i Festival Àuria, a Carrer Major de Ràdio Ciutat de Tarragona

Aquest divendres a #CarrerMajor, programa especial des de Montblanc! La primera hora dedicada al Festival Brickània, de legos, i la segona a la música, amb el Festival Àuria. Carrer Major és un programa que fan possible Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, Ràdio Hospitalet de l’Infant, La NOVA Ràdio de Reus i BXC Ràdio, en col laboració amb la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT

El Brickània ja és un festival consolidat a la capital de la Conca de Barberà, i arriba enguany a la 7a edició. Durant el programa en parlarem amb Quim Queralt, cap de l’oficina de turisme de Montblanc i Núria Griso, tècnica de turisme de Montblanc. Continuarem parlant amb experts sobre el tema dels legos com les dioramistes Maria Dolcet i Susanna Domingo, Ricardo Cordon, propietari de la botiga Broccoli Bricks i Cristina Corbacho, coordinadora pedagògica de l’empresa Dynamind, que realitza el taller de robòtica.

Durant la segona hora la temàtica canvia completament per parlar de la 1a edició del Festival Àuria. Per començar, parlarem amb els organitzadors, Adrià Mort i Xavier Iborra, i després amb els cantants i compositors Anna d’Ivori i Jordi Ninus. També seran entrevistats altres artistes com Àlex Pérez i Ramon Mirabet. El programa acabarà amb les entrevistes a David Ortin, membre de la Factoria Bram, companyia de teatre local per parlar de l’estrena del contacontes “La bosseta de la sort” i Rodriguez, membre de les Dàdives, grup local que fa danses amb foc.

PUBLICITAT