#RADIONEWS | Les Golfes enregistren el seu darrer programa al Pride de Tarragona

El darrer programa de Les Golfes ha estat l’obertura del PRIDE de Tarragona 2024. Adrià Recasens, Odissea Onassis, Zafiro, Sheila Micó i els seus col·laboradors habituals han enregistrat el darrer programa de la temporada en un pòdcast de prop d’una hora amb una entrevista a Hugo Marlo, cantant, futbolista i activista pels drets trans i president de l’associació Tiresia i amb els habituals reptes i jocs punyents amb la també presència del periodista Ricard Checa. Tot plegat, al primer Pride de Tarragona, una festivitat destacant la importància de la igualtat i la visibilitat de les persones LGTBI+.

PUBLICITAT

Un programa de “Les Golfes” especial Pride que ha comptat amb diverses temàtiques i qüestions sobre la taula del col·lectiu plena de reivindicacions per un dia tant especial a la ciutat i que ha continuat amb espectacles de màgia per Judith Triliri i el Vermut Electrònic per DJ Set Vayatella. Així ho ha explicat el presentador de Les Golfes, Adrià Recasens.

Tot plegat, s’ha celebrat en l’acte inaugural del PRIDE de Tarragona, on s’ha fet la presentació per part de les col·laboradores Odissea Onassis i Zafiro com a hostesses locals dins dels actes de l’orgull i on durant la tarda tindrà lloc la Fira d’Entitats. Finalment, es durà a terme la marxa per la visibilitat a partir de les 19h de la tarda, que començarà des de la Plaça Corsini fins al Balcó del Mediterrani i tornarà al mateix punt d’inici pel tret de sortida a la festa nocturna.

Serà a partir de les 21h que tindrà lloc la lectura del manifest i es durà el tret de sortida a la gran gala i concert amb totes les artistes locals i clourà a partir de les 03h de la matinada amb sets, espectacles i la gala concert amb el dj set Kuki Party.

PUBLICITAT