RCTGN amb el CBT en el tram decisiu de la temporada

Torna el públic, torna la ràdio. Fa un any les portes del pavelló del Serrallo es tancaven per la pandèmia. Un any sense bàsquet a casa nostra i ara l’afició blava ja pot tornar a animar a l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona i nosaltres, l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona ens unim per narrar en directe el darrer tram de temporada.

5 partits i programes especials a través de Ràdio Ciutat!

PUBLICITAT

Per endavant 5 partits decisius que es podran seguir a través de Ràdio Ciutat de Tarragona i BXC Ràdio, amb un equip desplaçat tant a casa, al Serrallo, com a fora, format pels periodistes Èric Rosique, Jonay González, Júlia Camprubí i Sílvia Petit.

Però no només farem la transmissió del darrer tram d’aquesta temporada del CBT a LEB plata, sino que oferirem un programa especial cada setmana per conéixer l’estat de l’equip i els seus protagonistes, analitzar els rivals, repassar el bàsquet territorial i endinsar-nos en el bàsquet de casa nostra.

L’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona oferirà amb aquests programes especials tota l’actualitat esportiva de l’Ibersol CBT i també la més personal per saber com és l’equip que lidera Berni Álvarez.

Tret de sortida aquest cap de setmana

Ho tenim tot preparat per donar el tret de sortida del nou espai radiofònic dedicat al CBT i al darrer tram de la competició. El cap de setmana de Ràdio Ciutat de Tarragona i BXC Ràdio serà blau amb l’emissió del programa especial i la transmissió del partit diumenge 21 de març a a les 12:15 hores en directe des del Serrallo i que enfrontarà l’Ibersol CBT amb el Gran Canaria B.

A partir d’aquest cap de setmana tota l’emoció del bàsquet a través de la nostra ràdio perquè la suma és clara: Ràdio Ciutat de Tarragona + CBT som més que un equip.

PUBLICITAT