Ricard Lahoz capitaneja per tercera temporada els matins amb el Bon dia Tarragona

Els matins a Ràdio Ciutat de Tarragona tornen amb el Bon Dia Tarragona amb Ricard Lahoz. Cinquena temporada del programa que, després del seguiment electoral dels passats comicis municipals i del debat electoral, enceta una nova temporada carregada d’il·lusions amb el nou curs polític.

PUBLICITAT

Una estrena que arribarà el proper divendres 29 de juny amb un programa especial d’inici de temporada que donarà el tret de sortida a les noves reflexions del Bon dia Tarragona. Lahoz qualifica aquesta nova temporada “d’il·lusionant” i així ho explicava a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Uns continguts que durant la primera setmana ja arrencarà amb força amb convidats de luxe com la presentació de temporada de Ràdio Ciutat o l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, a més d’altres personalitats dins l’univers de la ciutat.

De Dilluns a Divendres les entrevistes de caire polític, social, cultural tarragoní, tornen al Bon dia Tarragona amb Ricard Lahoz. Tots els continguts disponibles al nostre web, Facebook Live, Twitter, Youtube i Instagram. Cada matí, no et perdis l’actualitat de la ciutat amb el Bon dia Tarragona.

PUBLICITAT