Ricard Lahoz, Premi el Balcó 2020 d’Òmnium Cultural Tarragonès

El periodista Ricard Lahoz ha estat guardonat aquest dilluns amb el 43è Premi el Balcó 2020 d’Òmnium Cultural del Tarragonès que reconeix la qualitat, el rigor i la transversalitat de la tasca exercida. 

PUBLICITAT

Ricard Lahoz és un destacat periodista de la ciutat de Tarragona on viu fa 26 anys. Actualment és l’editor de la revista Fet a Tarragona i presenta el programa ‘Tarragona 100×100’ a Ràdio Ciutat de Tarragona. És Llicenciat en Periodisme per la UAB, Màster en Gestió d’Empreses Radiofòniques i Postgrau en Comunicació Política. Va ser director de Tarragona Ràdio durant 18 anys i ha participat en diversos projectes periodístics, molts vinculats amb la ciutat, i és l’autor dels llibres ‘La riuada de 1994’ (Port de Tarragona, 2014) i ‘Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona’ (CESHGO, 2019).


El jurat ha estat format per Rosa Maria Codines i Farré, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Pau Ricomà i Vallhonrat, alcalde de Tarragona; Mercè Sardà i Pons, Premi el Balcó 2018; Marta Ramos i Burdeus, sòcia d’Òmnium Cultural del Tarragonès i Júlia Cantons i Romero, secretària d’Òmnium Cultural del Tarragonès.

L’homenatge i el lliurament ha tingut lloc la tarda d’aquest dilluns als jardins del Teatre Metropol de Tarragona on el periodista ha agraït el reconeixement i que s’hagi “pensat en un periodista i en la comunicació en aquesta era del món digital”.

Tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona felicitem al nostre company pel merescut reconeixement!

PUBLICITAT