Ricard Lahoz torna a Ràdio Ciutat amb ‘Bon dia Tarragona’

La veu de referència del periodisme al Camp de Tarragona, Ricard Lahoz, torna als estudis de Ràdio Ciutat amb un nou format informatiu: Bon dia Tarragona, a partir del dilluns 27 de setembre.

PUBLICITAT

Cada dia, de dilluns a divendres, a les 9h del matí, començarem el dia amb la millor informació a través d’entrevistes d’actualitat, tertúlies o debats amb els protagonistes del que és notícia. Ricard Lahoz renova així el seu compromís amb Ràdio Ciutat de Tarragona i tornarà a ser una de les figures centrals de la ràdio aquesta nova temporada amb un nou programa que combinarà la informació i les entrevistes d’actualitat amb la mateixa essència i criteri periodístic.

La temporada passada, el programa Tarragona 100×100 de Ricard Lahoz, va acabar la seva primera temporada amb èxit. Més de 400 convidats i convidades van passar pels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona durant els gairebé 10 mesos de programa per apropar l’actualitat més local als micròfons.

Lahoz va començar la seva relació i compromís amb Ràdio Ciutat de Tarragona el 17 d’octubre del 2018 amb una entrevista a l’aleshores alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Després de gairebé 4 anys, l’aposta del periodista i d’aquest mitjà segueix sent igual de forta i el compromís queda totalment renovat.

Així doncs, els matins de Ràdio Ciutat de Tarragona tornen a omplir-se d’actualitat i d’informació amb una de les veus referents del periodisme al Camp de Tarragona.

PUBLICITAT