T’agradaria seguir-te anunciant a Ràdio Ciutat?

Ràdio Ciutat de Tarragona allarga fins al proper 5 de juliol la campanya comercial gratuïta impulsada amb el suport de La Via T de Tarragona i Pastor Agència, que ha comptat amb la participació d’una cinquantena de comerciants i restauradors locals del Camp de Tarragona i que inicialment finalitzava aquest 30 de juny.

logo rctgn radio ciutat de tarragona
logo rctgn radio ciutat de tarragona
PUBLICITAT

Ara l’emissora ofereix fer un pas endavant i adherir-se a una nova campanya amb avantatges tenint en compte que seguir enviant missatges publicitaris i donar-se visibilitat és ara més important que mai.

La nova proposta ofereix:

Banner a la nostra web de major mida (300px d’ample x 250 d’alt) respecte el que s’havia oferit en la campanya actual gratuïta (300px d’ample x 100 d’alt).

Falca: realització d’una nova falca publicitària de 20″ que sonarà cada dues hores a la nostra emissora.

Notícia pròpia patrocinada mensual: cada mes publicarem una notícia que reforci la seva marca. A més sense cost afegit li farem una entrevista trimestral (en vídeo i àudio) que publicarem a la nostra web i a les nostres xarxes socials, per arribar a més de 30.000 seguidors del Camp de Tarragona.

_________

Si t’interessa consulta preu i condicions a: comercial@rctgn.cat  / Quim Espinosa: 651 74 50 53  / Anna Frixach: 635 33 23 16 / Laura Rovira: 977 088 596

*Oferta vàlida si s’activa abans de l’1 de setembre de 2020 / La campanya inclou producció d’una falca i banner

PUBLICITAT