Sexualitat, terror i Global Goals, les noves incorporacions de PodcastCity

La família de PodcastCity RadioLab creix i incorpora tres noves propostes a la més d’una vintena de podcasts que ja formen part de la iniciativa. Després de l’estrena de Pas Zero a finals de 2020, en aquest primer trimestre de 2021 s’afegeixen Psiquisex, el Racó dels Global Goals i Hablemos de Terror. Tres propostes ben diferents que aportaran noves veus i nous punts de vista a la plataforma

Psiquisex

PUBLICITAT

T’has preguntat algun cop perquè et sents fora del grup d’amics? Per què a la meva parella no li agrada el sexe? Per què m’agrada masturbar-me, però quan ho fa la meva parella no m’agrada? Per què em provoca ansietat la situació actual que estic vivint? L’Olga Muñoz i l’Eva Masedo t’ho intentaran respondre a Psiquisex!

El Racó dels Global Goals

El Racó dels Global Goals és un podcast, on programa a programa s’aniran presentant projectes, empreses i entitats del territori que, amb la seva acció, ajuden a aconseguir els disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides, els “Global Goals”. Un podcast de la Jove Cambra Internacional de Reus, amb les veus d’Anna Frixach i Noelia Moliner.

Hablemos de Terror

Des de la Nostromo d’Alien fins als mons més distòpics i foscos, Luis Blain ens farà estremir amb històries de por del món del cinema. Hablemos de Terror ens farà tremolar, però amb petits oasis d’humor per agafar una mica d’aire. És un dels tres podcasts que aterren a PodcastCity Ràdio Lab i que s’estrenarà en les pròximes setmanes.

PUBLICITAT