El TgnInfo, ara és cosa de dos!

IMG_2378El TgnInfo ha començat el mes de juny amb un canvi important. Una nova veu s’ha sumat a l’espai de notícies de l’emissora conduït fins ara per Jesús Sarmiento.

PUBLICITAT

La Silvia Andreo s’ha unit a l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona i tots dos junts s’encarreguen de despertar-nos cada matí amb l’actualitat de la nostra ciutat. El repàs de totes les notícies del dia, de les portades dels diaris digitals i de l’apunt, ja és cosa de dos.

Els dos periodistes es complementen i formen un tàndem perfecte que ha donat al TgnInfo un to més fresc, dinàmic i amè. La família de Ràdio Ciutat de Tarragona cada cop és més gran i això permet poder donar més cobertura de tot allò que passa al nostre voltant i poder apropar l’actualitat als nostres oients.

D’aquesta manera hem volgut fer un gir al nostre informatiu però sempre, mantenint l’essència de la nostra ràdio. I és que el que defineix Ràdio Ciutat de Tarragona és explicar les coses a peu de carrer, poder narrar la realitat des de qualsevol racó de la ciutat, ja sigui una plaça, les escales de la Catedral o un bar enmig de la Rambla des d’on compartir una estona amb els nostres entrevistats. Aires nous al Tgninfo per seguir creixent i amb un futur per endavant que de ben segur, encara ens portarà moltes més novetats.

PUBLICITAT