Torna el Casal Radiofònic a Setmana Santa

Del 26 de març a l’1 d’abril Ràdio Ciutat de Tarragona i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona (Espai Jove Kesse) impulsen una nova edició del Casal Radiofònic de Setmana Santa 2021 per a tots els joves de la ciutat interessats a endinsar-se al món de la ràdio en línia.

PUBLICITAT

A causa de la crisi sanitària, com vam fer les darreres edicions, el taller es durà a terme de forma telemàtica, tot i que combinarà també amb semipresencialitat. La iniciativa suposa una gran oportunitat per descobrir les noves formes de fer ràdio a distància. L’equip de treball de l’emissora fa tot un any que combina el teletreball amb la seva feina rutinària gràcies a les noves tecnologies.

La iniciativa està dirigida als joves de 12 a 20 anys. Durant tota la setmana de 16:00 a 18:00 de la tarda els participants faran un viatge per tota la història de la ràdio que ens porta als formats digitals com el de Ràdio Ciutat. Tota una experiència per descobrir de prop com es treballa a un mitjà com aquest i crear continguts per RadioKesse. On els joves podran explicar la programació de Setmana Santa de l’Espai Jove Kesse.

PUBLICITAT