Un Carnaval 2024 ”golfu” a Ràdio Ciutat de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona enceta la propera setmana la 8a edició de cobertura carnavalera a Tarragona, enguany d’una forma diferent i novament amb el periodista Adrià Recasens al capdavant.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el nou presentador de #LesGolfes integrarà al programa més gamberro, esbojarrat i irreverent del late night radiofònic de la ciutat, entrevistes i reportatges sobre el que és un dels grans esdeveniments de l’any a la ciutat.

D’aquesta manera les comparses del TOP5 de la passada edició tindran cabuda al programa amb entrevistes al Rei i la Reina del Carnaval 2024 a la secció #TaulaGolfa per on passaran les comparses Aerodance i Cromàtic Fusion, guanyadores de la passada edició, a més de la comparsa Sinhus Sport, que es va proclamar com la Disfressa d’Or del 2023. L’espai també comptarà amb la prèvia a la Gala Tarragona Drag amb que hi col·labora la ràdio, amb els seus organitzadors, els Amics de la Part Alta. En aquest sentit, dos integrants del programa hi formaran part a la cita. La drag Odisea Onassis hi participarà del concurs per tercera vegada i Drag Zafiro cobrirà la gala amb un reportatge aquella nit.

D’altra banda, #LesGolfes dedicarà dos reportatges gravats #AlCarrer on la ràdio es traslladarà per primera vegada a la seu de les comparses Som i Serem Urban Style i Comparsa Platinium per conèixer de ben aprop l’espai on treballen, assagen i passen hores i hores preparant el Carnaval. A més, #LesGolfes oferirà dos directes #AlCarrer per narrar l’Arribada del Rei i la Reina del Carnaval (dimecres 7 de febrer a la tarda) i el Veredicte del Concurs de Comparses 2024 (dimarts 13 de febrer a la nit), com a tret de sortida i cloenda del Carnaval.

Finalment, totes les comparses han estat convidades a enviar un vídeo breu avançant quina és la seva aposta temàtica per enguany, per oferir a les xarxes socials de l’emissora.

Amb tot plegat, l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona integra de manera conjunta durant les properes setmanes els dos programes de major repercussió a l’emissora, Cobertura Carnaval i Les Golfes, on no hi faltarà el toc picant, irreverent i divertit que els caracteritza, amb jocs, preguntes i reptes. 

PUBLICITAT