Viu el Nàstic amb Ràdio Ciutat de Tarragona

Aquesta temporada segueix vibrant amb el Nàstic amb nosaltres. Cada jornada, la transmissió dels partits del conjunt grana els viuràs amb Carles Cortés i l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona, amb Antoni Pinilla, Álvaro Herrera, Adolfo Baines, Anton Gasol i Paula Jansà.

PUBLICITAT

Aquesta temporada Ràdio Ciutat de Tarragona aposta per la innovació amb més possibilitats per escoltar la transmissió dels partits del Nàstic des de diferents plataformes i dispositius.

Seguiu els partits a través de la nostra pàgina web, o per les aplicacions per Android, iOS i ara també Android TV, així com a través de TuneIn.

Noves iniciatives, noves plataformes

Entre les novetats que presenta la transmissió aquesta temporada, enguany, a més, també podreu segir els partits a través dels dispositius perifèrics, Google Home o Alexa.

Més presents que mai a les xarxes socials

Aquesta temporada encara anem un pas més enllà, ementent els partits per les nostres xarxes socials, Facebook Live, YouTube Live, Twitter i Periscope.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix així múltiples formes de poder seguir els partits del Nàstic, amb tots els recursos tècnics i l’equip de transmissió que ens farà vibrar amb el conjunt tarragoní.

A més a més podràs escoltar els partits del Nàstic, en directe, a través de les següents emissores!

Radio La Selva (105.8 FM)

Ràdio Montblanc (107.0 FM)

Constantí Ràdio (97.9 FM)

Altafulla Ràdio (107.4 FM)

Ràdio l’Hospitalet de l’Infant (107.9 FM)

PUBLICITAT