RCNT: “Tarragona encara dona esquena al mar”

El Reial Club Nàutic de Tarragona celebrava el passat any el seu 140è aniversari i ha renovat recentment la seva junta. Després de la llarga trajectòria i amb nous horitzons i fites per endavant, hem volgut conèixer més detalls del que és el club més antic de l’estat en la modalitat de rem i el primer de Catalunya, originàriament anomenat “el club dels xiflats”.

Es tracta de la primera hora del magazine ‘Carrer Major’ titulat ‘Tarragona, una mirada al mar’, del dilluns 9 de setembre celebrat des de la mateixa terrassa del Reial Club Nàutic. Hi vam poder parlar amb Gloria Queralt, secretària; Salud Muñoz, responsable de comunicació, Lourdes Torrell, remera veterana i la nova presidenta, l’argentina Andrea Mazzanti, que és la primera dona de la història del club en assumir aquest càrrec.

Les veus del club van coincidir a dir que actualment Tarragona està d’esquena al mar en el sentit que encara molta gent desconeix el ventall d’activitats i possibilitats que s’hi ofereixen, però també la flora i fauna i el mar en sí, i és un dels nous objectius establerts per endavant.

D’altra banda hem conegut l’activitat del Club Nàutic amb membres de diverses seccions com els joves Albert Cano, membre de la secció de pàdel i el remer Gerard Suñé, a més de Borja Rueda, entrenador de la mateixa secció com també Alejandro Demiddi, director tècnic, qui ens ha parlat de la projecció internacional del club amb diversos campionats i victòries.

PUBLICITAT