Recolzament al comerç | La Xarxa i Ràdio Ciutat | Torna Podcastcity

En marxa la campanya de suport comercial de Ràdio Ciutat de Tarragona

Des d’aquesta setmana i fins acabar aquest mes de juny, una cinquantena de comerços, bars i restaurants locals es promocionen gratuïtament a Ràdio Ciutat de Tarragona amb la campanya engegada amb el suport de La Via T de Tarragona i Pastor Agència, mitjançant espais publicitaris a la nostra web www.rctgn.cat i mencions radiofòniques en les nostres emissions, després de tancar el plaç amb el que podien inscriure’s.

La campanya té per objectiu donar suport al sector en aquests moments complicats tenint en compte que si el comerç no sobreviu tampoc ho fa la ciutat. En aquest sentit, la ràdio explica la vida i el dia a dia de la ciutat i sense vida, senzillament no hi ha ràdio!


Les ràdios locals recuperen aquest dissabte l’informatiu ‘NEX matí, edició cap de setmana

‘Notícies en xarxa, edició cap de setmana, torna aquest dissabte a les ràdios locals. L’informatiu, realitzat des dels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, el presenta Silvia Petit i Arnau Curto i la participació dels professionals de les emissores locals i de la XAL.


Vermut de confinament amb Huecco

Aquesta setmana el Vermut de Confinament ha comptat amb el cantant extremeny Huecco que torna a posar música al bon temps amb una cançó que canta amb Ana Guerra. Els dos artistes han sabut, perfectament, jugar amb les seves veus i fer una barreja de ritmes que fan del tema Dos segundos, una cançó optimista, alegre i més que ballable.


‘La Plaça’ des de Montbrió

Aquest divendres el programa ‘La Plaça’ de BXC Ràdio s’ha dut a terme in situ des de Montbrió del Camp, a un dels seus restaurants més coneguts ‘La Torre dels Cavallers’ que reobria portes després de tres mesos d’aturada pel confinament. Ens ha acompanyat José Luis Matilla, primer tinent d’alcalde de Montbrió, Manel Macip, regidor de turisme, Estefania López de la Reina, directora de l’hotel Termes Montbrió, Frederic Puig, gerent de l’hotel Sant Jordi i Carme Puyol, tècnica de la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament.


PodcastCity reprèn les gravacions!

Fa dos mesos PodcastCity va decidir suspendre les gravacions dels programes davant l’emergència sanitària provocada pel Coronavirus. Des de llavors, l’equip del projecte ha estat emetent reemissions dels podcasts publicats fins a la data, cercant la fórmula de tornar a activar la iniciativa amb les mesures de seguretat pertinents.

PodcastCity reprèn l’emissió de nous programes. Les gravacions, però, no es faran als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, sinó que es realitzaran a distància a través de la plataforma Streamyard, per evitar que els podcasters s’hagin de desplaçar a la ràdio…

PUBLICITAT