PodcastCity reprèn les gravacions!

Fa dos mesos PodcastCity va decidir suspendre les gravacions dels programes davant l’emergència sanitària provocada pel Coronavirus. Des de llavors, l’equip del projecte ha estat emetent reemissions dels podcasts publicats fins a la data, cercant la fórmula de tornar a activar la iniciativa amb les mesures de seguretat pertinents.

PodcastCity reprèn l’emissió de nous programes a partir d’aquest dilluns, coincidint amb el sisè aniversari de Ràdio Ciutat de Tarragona. Després de consultar-ho amb els podcasters participants, i d’haver rebut una resposta positiva per la seva part, hem decidit reactivar el projecte.

Les gravacions, però, no es faran als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, sinó que es realitzaran a distància a través de la plataforma Streamyard, per evitar que els podcasters s’hagin de desplaçar a la ràdio.

Aquesta plataforma permet l’enregistrament de podcasts en format audiovisual, de manera que, si els podcasters ho desitgen, també es poden enregistrar els programes en vídeo.

Així doncs PodcastCity torna a emetre programes a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, adaptant-se a la realitat actual i amb la voluntat de seguir el calendari establert, amb la cloenda del projecte l’1 de juliol de 2020. 

PUBLICITAT