L’Ull Tarragoní, el projecte transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona ha engegat un nou projecte per als caps de setmana. Es tracta de l’Ull Tarragoní, un programa amb format propi que ocupa bona part de la plana web de la ràdio durant el seu llançament, a mode de revista transmèdia.

PUBLICITAT

Consisteix en oferir una temàtica setmanal en diversos formats i enfocaments. En aquest sentit, la periodista Marina Pérez Got ofereix un reportatge cada dimarts que es comenta en format tertúlia i es complementa amb una il·lustració de Kico Uribe i una cançó del cantautor Oscárboles els caps de setmana. 

El contingut s’ofereix també en format vídeo i s’emet pel nou canal IPTV de Ràdio Ciutat que ha començat l’emissió en proves. Un canal on es pot veure, a més de la tertúlia de l’Ull Tarragoní, els programes dedicats al Nàstic: Canya Grana i Localitat Grana. A més de la resta de produccions audiovisuals de ràdio (180 segons, Carrer Major, El Vermut, etc.)  

El primer dels reportatges oferits va tractar sobre les mobilitzacions arran de l’explosió d’IQOXE a la ciutat, i el segon ha anat dedicat a la problemàtica del comerç tarragoní. 

L’Ull Tarragoní, el projecte transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona

#ReportatgeRCTGN | En aquest reportatge us expliquem el nou projecte transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona, L'Ull Tarragoní, un programa que ofereix una temàtica setmanal en diversos formats i enfocaments. #LullTarragoní Més detalls: https://rctgn.cat/lull-tarragoni-el-projecte-transmedia-de-radio-ciutat-de-tarragona/History Toons Oscárboles

Publiée par Ràdio Ciutat de Tarragona sur Mardi 25 février 2020

L’Ull tarragoní té per objectiu explicar històries des d’una perspectiva diferent, donant veu a totes les persones que hi tinguin cabuda, i aprofundir més en la nostra ciutat, amb una informació sempre veraç i contrastada.

L’espai ha arrancat amb bona acollida i seguiment, essent d’interès dels oients i seguidors de Ràdio Ciutat de Tarragona i amb l’objectiu de consolidar-lo i seguir-lo posicionant de forma rellevant.

PUBLICITAT