Sermó, Pajaritu, Coca de Llardons, Botifarra d’Ou i Drag Queens

Aquest dijous gras dediquem el programa de Cobertura #CarnavalRCTGN a altres protagonistes del Carnaval, la vessant gastronòmica i a oferir-vos el Sermó dels Reis del Carnaval 2020.

Ens ha visitat Toni Garcia de Colla la Bota, l’entitat satírica compleix 35 anys, diuen que es passen a la ploma, i ens avança com preparen la Farra dels Ninots, el Judici del Carnestoltes, els sèquit de dol i enterrament. Ah, i ens ha portat coca de llardons que han estat repartint en aquest dijous gras.

En la vessant gastronòmica també ens ha acompanyat Vicenç Bardolet, president del Gremi de Carnissers de Tarragona, qui ens ha portat i parlat sobre la botifarra d’ou.

D’altra banda l’Aida Martínez de la Colla Jove ens avança els preparatius de la popular Baixada del Pajaritu d’aquest dissabte.

Finalment Sergi Carrillo, dels Amics de la Part Alta, ens ha parlar de Certamen Drac Queen que arriba el proper dilluns totalment renovat, a més de fer balanç de la passada edició de la seva comparsa que sorprenentment va quedar fora de la classificació i com encaren l’edició d’enguany.

Ah, i al programa d’avui us hem oferit el Sermó dels Reis del Carnaval 2020 que va tenir lloc aquest dimecres i on fins i tot va ser mencionat un servidor, Adrià Recasens!

PUBLICITAT