La Tarda fa parada a Tarragona el Dia Mundial de la Ràdio

Aquest dimarts 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio i l’efemèride no passarà per alt a ‘La tarda’. El programa, fet col·lectivament per més d’una vintena d’emissores locals del país farà parada a Tarragona. De 16h. a 19h., des de l’exterior del Mercat Central de la ciutat, viurem tres hores de ràdio en directe carregades de sorpreses.

‘La tarda’ analitzarà i tractarà el present i el futur de la ràdio local de la mà de les emissores que diàriament participen al programa. Periodistes del sector de la ràdio local, tècnics que veuen com els avenços i la innovació és constant, perspectiva de futur, el paper indispensable dels col·laboradors, la veterania i la ràdio local com a escola tindran molt de protagonisme. Així mateix, el programa també contemplarà un espai dedicat a l’intercanvi d’opinions i experiències sobre la precarització del sector.

A més, com no pot ser d’una altra manera, de la mà de Ràdio Ciutat de Tarragona, ‘La tarda’ del Dia Mundial de la Ràdio també descobrirà la ciutat. Per exemple el seu Mercat Central, un edifici modernista amb molta història i recentment reinaugurat. Els actes finals del programa de Carnaval tarragoní també es viuran en directe, amb l’últim comiat al Rei i la Concubina des de la casa mortuòria, o l’enterrament del Carnestoltes i la lectura del seu testament a càrrec del Ball de Diables de Tarragona i la Colla de Diables de Voramar.

La festa de ‘La tarda’ pel Dia Mundial de la Ràdio també serà amenitzada amb música en directe. La formació local Vergüenza Ajena i la rumba que la caracteritza serà l’encarregada de posar el toc musical i festiu del programa per transmetre la força de la ràdio local a tots els racons de Catalunya.

PUBLICITAT