El Centre Residencial de la Muntanyeta a Bonavista, a punt per ser una realitat

Monogràfic especial després de la represa d’obres del nou centre residencial de la Fundació la Muntanyeta. El centre, es preveu que sigui una realitat al 2025, amb la represa d’obres després de tres anys d’aturades i gràcies als Fons NEXT Generation en un centre que s’ha de convertir, no només d’acollida sinó que sigui un espai obert a la ciutadania. Un centre residencial que serà una referència ,no només per la ciutat de Tarragona, sinó per a tota la demarcació, per tal d’acollir i assistir usuaris amb capacitats diverses i amb paràlisi cerebral.


A fons

El nou centre residencial de La Muntanyeta, dona passes cap endavant

PUBLICITAT

Reaprofitar equipaments per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables sempre son bones notícies. I aquest, és el cas del nou centre residencial de la Fundació La Muntanyeta, per a persones amb paràlisi cerebral i capacitats diverses que torna a engegar de nou unes obres aturades al 2020 per dificultats econòmiques.

Posem el bisturí a fons per conèixer les opinions dels protagonistes d’un somni fet realitat.

(Escolta-ho)


Les reflexions entorn el nou centre

Quin impacte suposarà l’arribada del nou centre residencial?

Després de tres anys, L’obra es va dissenyar el 2018, però al 2020 es va aturar. Ara es reprèn gràcies a l’adhesió de la Xarxa Santa Tecla i de les administracions públiques.

Parlem amb els seus responsables. En primer lloc, parlem amb Francesc Tarragona, director de La Muntanyeta i Joan Maria Adserà, director de La Xarxa Santa Tecla qui ens parlen de la importància de l’arribada del centre residencial a l’antic institut de Bonavista.

(Escolta-ho)


La videocrònica

El futur centre residencial de La Muntanyeta, des de dins

Visitem el què serà el nou centre residencial de La Muntanyeta des de dins. Una residència d’uns 14 mil m2 que acollirà prop de 60 usuaris.

La intenció és traslladar tot l’àmbit residencial de l’entitat a Bonavista i treballar en les millores

A més també, es milloraran les instal·lacions que ja hi ha a Sant Pere i Sant Pau amb rehabilitacions aprofitant l’espai que deixarà el que, fins ara era, el centre residencial.

(Escolta-ho)


Camí de les primeres passes cap a la represa

La represa de les obres

I ara és moment, de fer mans i mànigues al nou espai. Després de tres anys, s’han reprès les actuacions d’una obra que es va dissenyar l’any 2018, però que va aturar-se al 2020 per manca d’inversió econòmica. Ara, es reprèn amb l’adhesió també de la Xarxa Santa Tecla La intenció és traslladar tot l’àmbit residencial de l’entitat a Bonavista, que comptarà amb prop de 60 places per a usuaris.

A més també, es milloraran les instal·lacions que ja hi ha a Sant Pere i Sant Pau amb rehabilitacions aprofitant l’espai que deixarà el que, fins ara era, el centre residencial.

Unes obres que es reprenen

(Escolta-ho)


Punt i seguit al nou centre residencial

Punt i seguit

Així explicavem la represa d’obres al nostre info pòdcast de Ràdio Ciutat de Tarragona. L’arribada de les obres al nou centre residencial La Muntanyeta, suposa un punt i seguit que suposarà unes millores substancials per la Fundació i pels que més ho necessiten.

Recordeu que us podeu subscriure a les notícies de Tarragona al teu telèfon mòvil. A Ràdio Ciutat de Tarragona ho fem molt fàcil Entra a https://rctgn.cat/condicions-de-servei-i-normativa-dus-de-rctgn/ i subscriu-te al nostre servei de missatgeria per Whatsapp de Ràdio Ciutat!

(Escolta-ho)


PUBLICITAT