#Especial Monogràfic – El Parc de Nadal de La Canonja

Monogràfic especial de Ràdio Ciutat de Tarragona en motiu del Parc de Nadal de La Canonja celebrat entre el 27 i el 29 de desembre. Ens hi vam desplaçar i vam conèixer amb els seus vilatans de quina manera se celebra el Parc de Nadal a La Canonja.


El Parc de Nadal de la Canonja

La importància d’un Parc de Nadal molt canongí

PUBLICITAT

La Canonja ha tornat a celebrar el Parc de Nadal com era habitual abans de l’aparició del Covid-19. I nosaltres hem volgut descobrir-lo amb un reportatge especial. Entre el 27 i el 29 de desembre el municipi ha celebrat el Parc de Nadal d’aquest 2022.

Hem volgut conèixer la importància que té pel poble i què significa per la gent i els infants de la Canonja. N’hem parlat amb el Salvador Ferrer, regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja.

(Escolta-ho i mira-ho)


Com s’ha viscut dos anys després de la pandèmia?

La Canonja recupera un Parc de Nadal enyorat durant la pandèmia

La Canonja ha recuperat enguany el Parc de Nadal amb total normalitat, i nosaltres l’hem visitat per viure en directe l’experiència i conèixer de primera mà com funciona.

Ho hem fet parlant amb el seu coordinador, Francis Montero, que hi participa des de la primera edició, al 2008. La rebuda enguany ha estat més que exitosa, i les nenes i nens hi han arribat amb ganes després de dos anys complicats.

(Escolta-ho i mira-ho)


PUBLICITAT