#TGNINFO La Federació d’Associacions de Veïns es vol reunir amb els veïns del Port

Fa una setmana els veïns del Barri del Port es mostraven disposats a mobilitzar-se per mostrar el seu mal estar per la neteja del barri, la inseguretat i el nombre d’edificis abandonats o en mal estat. Davant això Cristina Berrio, Presidenta de la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona, ha explicat que s’ha posat en contacte amb ells per reunir-se, però en tot cas que dóna suport a les demandes, perquè són comunes gairebé en totes les associacions de veïns.

Escolta-ho.

Tarragona guanya el Contenidor d’Or

Tarragona ha guanyat aquest mes de març el Contenidor d’Or que estarà instal·lat fins al mes d’abril. Així doncs el reciclatge de vidre ha augmentat un 17,46% passant dels 1,31 quilos el passat març del 2017 als 1,54 per habitant el mateix mes d’aquest any.

Escolta-ho

Arriba la 1a Fira de la Terra

Aquest divendres ha començat a Tarragona la Fira de la Terra, amb esoterisme, joies artesanes… Amb aquesta mostra es pretenen ensenyar les teràpies naturals que hi ha, especialment el ioga, la reflexoteràpia…

Escolta-ho.

El Nàstic viatja a Oviedo amb la permanència al cap

El Nàstic de Tarragona viatja cap a Oviedo amb l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas no vol que l’equip no es despisti gens i aquest divendres ha assegurat a la sala de premsa que “com més a prop és l’objectiu més difícil resulta.”

Escolta-ho.

PUBLICITAT