En marxa el trend del #CarnavalRCTGN 2023. Participa a Titkok i guanya premis!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i amb l’eïna d’etiquetes que trobareu a la part superior dreta, etiquetar a sobre de la imatge de vídeo d’una banda a la ràdio @radiociutattarragona i d’altra el hatsag #CarnavalRCTGN per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina.

PUBLICITAT

El vídeo amb més likes i que compleixi els requisits tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Cal que sigueu segudiors de Ràdio Ciutat de Tarragona a Tiktok i feu like al vídeo del trend!

*Nota: per poder regalar les entrades de la Disfressa d’Or amb temps, aquestes les guanyarà el vídeo amb més likes fins al 7 de febrer. Si aquest mateix vídeo es manté en 1a posició (més likes) fins divendres 24 de febrer obtindrà la resta de premis, en cas contrari els guanyarà aquell vídeo que l’hagi superat en likes.

Ànim i endavant!

@radiociutattarragona

📢Ja el tenim aquí! Nou #trend del #CarnavalRCTGN aquest #CarnavalTGN🎭 Fes el ball, sol o acompanyat, seguint els passos d’ @adrebe i usant la 🎶música des d’aquest vídeo com a model, i fes un final alternatiu i divertit fins acabar la música😂. El vídeo amb més likes👍 tindrà premi! 🎫Entrada doble a #DisfressadOr i #TarragonaDrag i la nostra tassa! Heu de ser seguidors del nostre perfil i fer like al trend! ↪️Comparteix i viralitza’l! Ànims i molta sort! 👏 (més info a web) #tarragona #trendcarnaval #carnaval #radio #challenge #carnavaldetarragona

♬ En Carnaval – Radio Edit – Yurena
PUBLICITAT