RCTGN, la veu de les comparses

Colours Fantasy és una comparsa que porta 17 anys en marxa. Vam sorgir d’un gimnàs del barri. Com a caps, la Mònica Coca i la Yulán Serrano, amb poc més de 20 persones, totes elles amb molta il·lusió i amb molta ganes de gaudir del que ja era un dels millors carnavals d’Espanya. Més endavant es va unir Óscar Urgel, que amb Mònica i Yulán van formar la junta directiva.

PUBLICITAT

La comparsa ha evolucionat amb els anys a molt millor, de 20 persones el 2004 fins a les 180 que portem a dia d’avui per al pròxim carnaval. Amb tres regnats a l’esquena i un per davant. Som una gran família, molts anys junts, moltes de les nostres nenes ja s’han fet grans i nosaltres hem tingut a la nostra canalla i han crescut entre “brilli brilli” i música carnavalera.

Tot això ho ha fet possible en part mitjans com Ràdio Ciutat de Tarragona, que fa una cobertura a nivell global del carnaval i transmet els actes més destacats, a més de donar suport i veu a les diverses comparses.

Això és molt important per al Carnaval de Tarragona, ja que el fet de fer entrevistes a les diferents comparses, fer un seguiment a actes com la Disfressa d’or, entre altres, li dóna un suport i una informació als seguidors del carnaval que abans no hi havia.

Us agraïm tot l’esforç que feu, la feina ben feta i us felicitem per aquest sisè aniversari!

_______________

Comparsa Colours Fantasy

PUBLICITAT