Les 10 notícies més llegides d’aquest 2021

El 2021 ha sigut un any on la informació ha estat molt marcada per la pandèmia. Tot i això també han passat moltes altres coses arreu del nostre territori. I precisament aquest 31 de desembre volem fer un repàs de les 10 notícies més llegides. Són les següents: 

Tarragona 100×100: Carles Castillo: “Votaria no a la independència de Catalunya”

PUBLICITAT

El Diputat ara d’ERC, Carles Castillo, passava pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar amb Ricard Lahoz i explicava el seu posicionament en diferents temes. Un d’ells era la independència de Catalunya on va deixar molt clar quines intencions tenia. Escolta-ho.

Mor la detectiu Ana Maria Macho

Malauradament ha sigut un any on hem hagut de lamentar algunes morts. Una d’elles va ser la d’Ana Maria Macho, detectiu i Presidenta de l’Associació de Dones Empresàries. Escolta-ho.

Mor l’activista Oscar Hijosa

Una altra de les pèrdues que hem tingut ha sigut la de l’activista i col·laborador d’aquesta casa, Òscar Hijosa. Els seus familiars i amics li feien un homenatge al Camp de Mart per acomiadar-se d’ell. Escolta-ho.

Desallotgen prop de 40 persones d’una festa clandestina de Carnaval a Tarragona

Tarragona no podia viure el Carnaval així com se celebra habitualment. I algunes persones van decidir celebrar-ho pel seu compte en una festa clandestina que els Mossos van acabar desallotjant. Escolta-ho. 

La Guàrdia Civil decomissa 400kg de marihuana a Pauls

Els delictes relacionats amb tràfic de drogues també han sigut molt presents durant aquest 2021. Escolta-ho. 

Tiroteig a una empresa de la plaça Mitjalluna

Sens dubte ha sigut una de les notícies de l’any a Tarragona. Un extreballador entrava armat a l’empresa Seguritas i disparava contra alguns dels seus excompanys. Escolta-ho.

Quina és la millor disfressa d’Or dels darrers 5 anys?

Carnaval ha tornat a ser una de les seccions que més audiència ha tingut a Ràdio Ciutat de Tarragona. Tot i que no hi havia cap de les rues ni la Disfressa d’Or vam voler conèixer què pensaven els tarragonins i les tarragonines. Escolta-ho. 

Desapareix un nom històric de Tarragona

La ciutat de Tarragona ha viscut diferents canvis al llarg d’aquest temps. Un d’ells ha sigut la desaparició del nom de l’hotel històric de la plaça Corsini, que s’ha convertit en un altre. Escolta-ho.

Tarragona trigaria 24 anys a estar vacunada de la Covid-19

La vacunació també ha marcat el 2021. El ritme inicial era molt lent perquè faltaven dosis i no es podia vacunar amb la rapidesa que es volia. Per això vam calcular quant de temps es tardaria en aquell ritme, per sort això va canviar. Escolta-ho. 

“La Fortuna” és nostra, amic Cepeda

La nostra companya Silvia Petit feia de les seves i entrevistava al cantant Cepeda. En aquell moment acabava de treure un single titulat “La Fortuna” i en voliem conèixer tots els detalls. Escolta-ho.  

PUBLICITAT