ENQUESTA: Quina és la millor Disfressa d’Or dels darrers 5 anys?

Enguany a ‘Cobertura Carnaval’ de Ràdio Ciutat de Tarragona us plantegem l’enquesta ‘Quina és la millor Disfressa d’Or dels darrers 5 anys’ en relació al seguit de 5 entrevistes que farem amb cadascuna de les comparses guanyadores a les cinc darreres edicions de l’esdeveniment:

  • ‘Som i serem Urban Style’, guanyadora de la Disfressa d’Or 2019, amb ‘Mekatilili la guerrera africana’.

VOTA! Dinàmica de l’enquesta

PUBLICITAT

Podeu votar a l’ENQUESTA per la vostra preferida fins al 14 de febrer des de www.rctgn.cat/carnaval on també veure els resultats. Per tal que el teu vot comptabilitzi caldrà validar-lo ingressant una direcció de correu electrònic i per assegurar-nos que és un correu real rebràs un correu de confirmació amb un enllaç on clicar. D’aquesta manera validaràs la votació, et subscriuràs al butlletí de Ràdio Ciutat de Tarragona i entraràs al sorteig d’un CampingsBox per part de CampinsCat.comvàlid per una estada a un Càmping de Catalunya amb data a escollir. Si no reps el correu de comfirmació a la safata d’entrada, revisa la del correu brossa.

I no et perdis la ‘Cobertura Carnaval‘ de Ràdio Ciutat de Tarragona, la ràdio carnavalera de la ciutat, fins al 14 de febrer!

PUBLICITAT