Tarragona Daily | El refugi antiaeri del Museu Bíblic obre les portes

S’obre al públic el refugi antiaeri del museu bíblic de Tarragona

Aquest dissabte s’han inaugurat els treballs d’adequació del segon nivell del refugi antiaeri del Museu Bíblic de la ciutat, uns treballs que han comptat amb una subvenció de 18.000 euros per part de l’Ajuntament de Tarragona i que permetran l’accés del públic a aquest espai històric. L’actuació ha inclòs la consolidació, la il·luminació i la senyalística d’aquest segon nivell que fins ara no es podia visitar.  Es tracta d’un indret amb un gran valor pedagògic ja que permetrà apropar la història de la ciutat a la ciutadania.

PUBLICITAT

Colla Jove i Sant Pere i Sant Pau s’estrenen amb castells de 7

I aquest dissabte també ha estat jornada castellera per dues colles de la ciutat. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau actuaven al Pla de la Seu i van completar els primers castells de 7 de la temporada, amb el 3 de 7, el 3 de 7a i el 4 de 7. Uns castells de 7 que també va estrenar la Colla Jove Xiquets de Tarragona. En el seu cas ho va fer a la Plaça del Pou d’Altafulla, on també va assolir els bàsics de 7 i hi va afegir el 4 de 7 amb l’agulla.

Estabilitzat l’incendi de Gandesa

Els Bombers han donat per estabilitzat sobre dos quarts de set de la tarda l’incendi que crema des d’aquest migdia a la serra de Pàndols i Cavalls, a la Gandesa. Es tracta d’un massís amb molta massa forestal i de difícil accés. Cal destacar, però, que malgrat cremava una zona sensible, la gestió forestal duta a terme els darrers anys ha evitat un incendi de majors magnituds.Han cremat poc més de dues hectàrees, segons ha confirmat el cos de Bombers, que també ha anunciat que fins a 5 dotacions s’hi han quedat treballant durant aquesta nit.

Queda molta pedra per picar

En esports partit gris del Nàstic que no passa de l’empat a zero davant un rival directe com és La Nucia. L’empat no suposa un daltabaix gaire gran a la situació que ja hi havia, però és un clar símptoma que demostra que queda encara molt camí per recórrer abans de donar la permanència per lligada.

El tècnic grana, Dani Vidal, valorava així l’enfrontament.

El pròxim partit del Nàstic és dels complicats. S’enfronta al Sabadell a la Nova Creu Alta el dissabte 8 d’abril, a un quart de 8 del vespre.

El CBT cau amb contundència en un derbi amb poca història

El CBT ha encaixat una derrota dura en el derbi davant el CB Valls (49-66) al Pavelló del Serrallo. Els blaus cauen amb contundència davant els de l’Alt Camp i perden així la tercera plaça, que ocupen ara els vallencs a falta de dues jornades pel final. L’equip descansarà la setmana vinent, coincidint amb les festes de Setmana Santa, i tornarà a la competició d’aquí a dues setmanes.

PUBLICITAT