Tarragona Daily | Un Sant Jordi esplèndid

La Rambla Nova bull d’activitat en un Sant Jordi històric

La Rambla Nova de Tarragona s’ha convertit aquest diumenge en l’epicentre de la diada de Sant Jordi amb 137 parades de llibreries, floristeries i entitats. El bullici de gent a la recerca de la rosa i el llibre ha estat notori al llarg de tot el dia. En clau local, els llibres més venuts han estat els dels autors Joan Noguera, Cristina Fornós i Andreu Carranza. Segons l’encarregat de la llibreria de La Capona, Oriol Picas, la coincidència de la diada amb un dia festiu ha beneficiat les vendes. 

llibres Sant Jordi

Junts presenta la seva llista per les eleccions municipals

PUBLICITAT

Aquest dissabte Junts ha presentat la seva llista electoral de cara a les eleccions del 28 de maig. L’alcaldable de la formació, Jordi Sendra, ha estat acompanyat per la seva número 2, Elvira Vidal, i ha explicat el lema amb el que Junts encara aquesta primera part de la campanya: “El Cor de Tarragona”. Una candidatura que encapçalen Jordi Sendra i Elvira Vidal, amm Enric Batista, Belén Riola i Maria José Rivas. Katherine Gil, Víctor Pomerol, David Ferré, Ramon Baiges i Rosa Llurba, tancant els primers 10 noms de la llista de Junts.

Mor un motorista per un xoc triple a l’N-340 al Vendrell

Un motorista ha mort aquest diumenge en un accident a l’N-340 al Vendrell, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Els Mossos han rebut l’avís quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del matí. Per causes que s’estan investigant, una motocicleta ha xocat amb un turisme i un totterreny. Com a conseqüència de la topada, el conductor de la motocicleta ha mort, un home de 54 anys anys i veí de Creixell. Amb aquesta ja són 41 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

Torna la Fira d’Atraccions a Bonavista que s’allargarà fins l’1 de maig

El barri de Bonavista acull des d’aquest dissabte la Fira d’Atraccions que s’allargarà fins al pròxim 1 de maig. L’esplanada on se situa és a tocar d’on, tradicionalment, se celebra el mercat dels diumenges, i es converteix des d’aquest cap de setmana en un espai d’oci, amb més d’11.000 metres quadrats i amb una cinquantena d’establiments.

Remuntada i final surrealista per marxar de buit de Mallorca

En esports, El Nàstic de Tarragona perd al camp de l’Atlètic Balears (2-1) en un duel directe per la zona baixa. Els de Dani Vidal s’han avançat amb gol de Pablo Fernández, però han vist com els locals li han remuntat el partit en el segon temps. Manu García va marcar a l’últim minut, però l’àrbitre el va anul·lar per unes mans inexistents i el porter va acabar expulsat. Derrota que deixa al Nàstic amb els deures per fer, mantenint un cert marge amb el descens, però advertit: encara es pot complicar la vida.

El CBT tanca la lliga guanyant i manté un ull al ‘play-off’

El CBT tanca la temporada amb una victòria al Pavelló del Serrallo en la darrera jornada de lliga, superant al Martinenc per 86 a 81. I amb el premi gros, ja que aprofita l’ensopegada del CB Valls a la pista del SESE i acaba la campanya com a tercer classificat, robant-li la plaça als de l’Alt Camp. Podi assegurat en un any molt complicat, i encara amb la possibilitat de jugar la fase d’ascens si, finalment, el filial del Barça – segon classificat – acaba renunciant a disputar-lo.

PUBLICITAT