Tarragona Daily | Propostes, visites i retrets a una setmana per les eleccions

Segueix la campanya electoral, amb Ràdio Ciutat

Set dies per les eleccions municipals que decidiran el futur de Tarragona, i els partits no perden el temps. La jornada de dissabte va ser intensa amb actes, propostes i retrets. La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet acompanyada del candidat del PSC, Rubén Viñuales, proposen conjuntament la necessitat de donar un nou impuls a les polítiques feministes de la ciutat. Esquerra aposta per impulsar una taula veïnal per fer seguiment de la neteja. Junts defensa la necessitat que a la ciutat disposi d’un espai habilitat per a gossos en alguna de les platges de Tarragona.Per la seva banda la CUP proposa alternatives al turisme de “sol, platja, casinos i creuers”. I passant del mar a la terra, Sí Tarragona ha denunciat l’ampliació del pàrquing Torroja, i considera que caldria ubicar-lo on se situa actualment el Dipòsit Municipal de Vehicles de la ciutat. Podreu seguir tota la informació de la campanya electoral al web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Joan Antoni Cerrato guanya el 23è premi de Traducció Vidal Alcover

PUBLICITAT

El jurat del 23è premi de Traducció Vidal Alcover ha acordat concedir el guardó, d’entre els 11 presentats, al projecte de traducció Finnegans Wake, I, de Jaumes Joyce, en traducció de Joan Antoni Cerrato Rosselló, de Manacor, Mallorca. Pel que fa al veredicte del 26è Premi de narrativa curta per Internet Tinet, d’entre els 191 treballs presentats, el jurat ha concedit el premi al relat d’Antoni Heiztman Barceló (Porreres, Mallorca), que porta per títol El primer lloc del món. A més, el jurat ha acordat fer una menció d’honor a l’obra Escaleta del compte enrere, de Carles Ribas Pueyo, de Girona. 

Les línies de Rodalies afectades per la incidència de Gavà recuperen la normalitat

Aquest dissabte també es va reestablir la normalitat a les línies de Rodalies afectades per la incidència que va provocar danys al quadre de senyals de Gavà després de reparar la incidència que afectava el sistema de senyalització entre El Prat i Castelldefels. I això què té a veure amb Tarragona? Doncs que es reestableixen els serveis habituals a les línies afectes, diverses d’elles amb pas per la demarcació de Tarragona, com la R2 Sud o els Regionals R13, 14, 15, 16 I 17. Des de Renfe conviden a consultar tota la informació i els horaris al web rodalies.gentcat.cat.

El Nàstic fa matemàtica la permanència aixafant la festa a l’Amorebieta

En esports el Nàstic treu un punt molt meritori del camp de l’Amorebieta (1-1) i transforma en matemàtica la permanència a 1a RFEF. Quintanilla ha empatat el gol d’Eneko, ambdós al primer temps, i ha aixafat la festa a un Amorebieta que podia ser equip de 2a divisió si guanyava i que haurà de tornar-ho a intentar la darrera jornada.  El Nàstic rep la setmana que ve a l’Alcoià, de nou en jornada unificada, dissabte a dos quarts de 8 del vespre: en directe per Ràdio Ciutat, com sempre.

PUBLICITAT