#TarragonaDaily | L’Hospital Joan XXIII atén més de 600 sospites d’ictus

Les activacions del Codi ictus han augmentat un 38% en quatre anys a Catalunya, segons dades del Registre del Codi ictus. En el Dia Mundial de l’ictus, que se celebra cada 29 d’octubre, el Departament de Salut fa una crida a la població a trucar ràpidament el 112 en cas de trobar-se davant d’un possible ictus per evitar la progressió del dany cerebral i les conseqüents seqüeles. Enguany el l’Hospital Joan XXIII va atendre 618 pacients derivats amb sospita d’ictus. Va ser el centre amb més volum de pacients fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. I és que el l’hospital tarragoní actua com a centre de referència per al tractament de l’ictus al Camp de Tarragona.

I
PUBLICITAT

Oriol Grau: “A Tarragona falta un discurs actual, també culturalment”

El reconegut actor tarragoní, Oriol Grau, qui va ser el pregoner de les darreres festes de Santa Tecla, reivindica el paper de la cultura dins el panorama de la ciutat de Tarragona. Grau, en una entrevista al programa ‘Distàncies Curtes’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, es pregunta quin és el futur de Tarragona i lamenta el que considera “una manca de discurs” actual.

La plantilla de les centrals d’Ascó i Vandellòs es manifesta

Els treballadors de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs han bloquejat aquest dissabte l’accés a la planta d’Ascó en la primera de les jornades de protesta per exigir mantenir els llocs de feina un any després de l’inici del desmantellament de l’última planta nuclear. Forma part de pla d’accions acordat en assemblea amb l’objectiu de desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu. La representació sindical d’ANAV (Associació Nuclear Ascó – Vandellòs) s’ha concentrat aquest matí a la rotonda d’accés de la planta d’Ascó. demanen ampliar la clàusula d’ocupació actual un cop la planta sigui titularitat d’ENRESA.

Un Salou superior s’imposa al CBT i s’endú el derbi al Serrallo

El CB Salou s’ha imposat amb claredat al CBT (71-89) gràcies a un impecable tercer quart, i s’ha endut el derbi tarragoní disputat aquest dissabte al pavelló del Serrallo. D’aquesta manera, els salouencs sumen el segon triomf en dos partits a domicili i ja pensen a trobar la primera victòria a casa, mentre que el CBT allarga el delicat inici de temporada a LEB Plata encadenant la quarta derrota.

PUBLICITAT