Un Salou superior s’imposa al CBT i s’endú el derbi al Serrallo

El CB Salou s’ha imposat amb claredat al CBT (71-89) gràcies a un impecable tercer quart, i s’ha endut el derbi tarragoní disputat aquest dissabte al pavelló del Serrallo. D’aquesta manera, els salouencs sumen el segon triomf en dos partits a domicili i ja pensen a trobar la primera victòria a casa, mentre que el CBT allarga el delicat inici de temporada a LEB Plata encadenant la quarta derrota.

Ha estat molt igualada la primera meitat. De fet, ha estat el conjunt tarragoní qui ha arribat amb un mínim avantatge al descans després de dos quarts on cap dels dos equips ha estat capaç d’agafar cap avantatge significatiu. Però el pas per vestidors li ha anat molt millor al Salou, que ha quallat un tercer quart impecable, fent un pas endavant que ha decantat el xoc. Els de Jesús Muñiz han aconseguit un parcial favorable de 7 a 25 en aquests deu minuts i han pogut jugar amb el temps i l’avantatge en el darrer tram.

El CBT no s’ha deixat anar malgrat la situació del partit i el moment que viu l’equip, intentant competir fins al darrer segon. Ambdós conjunts s’hauran de refer ràpidament del desgast del derbi perquè dimecres hi ha una nova jornada, en aquest cas intersetmanal.