#TarragonaDaily | Tarragona fa passos per visibilitzar la síndrome d’Asperger

Més de 700 persones caminaran per l’Asperger-TEA aquest diumenge

La Caminada Popular d’Hivern Asperger-TEA, amb el màxim de participants admesos, es celebrarà aquest diumenge amb més de 700 persones en un esdeveniment que enceta el calendari d’activitats esportives a l’aire lliure d’aquest 2024. L’esdeveniment, organitzat per Tarragona Esports i l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (Aspercamp), sortirà pocs minuts després de les 10h des del Camp de Mart, ja que abans, al mateix lloc, es farà la lectura conjunta del manifest amb motiu del Dia Internacional de la síndrome d’Asperger, que se celebra cada 18 de febrer.

PUBLICITAT

Viñuales demana a la Generalitat ampliar el pàrquing de Joan XXIII per fer lloc gratuït als treballadors

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha traslladat al conseller de Salut, Manel Balcells, que la Generalitat tingui en compte la delicada situació en la qual podrien quedar els treballadors de l’hospital Joan XXIII pròximament en relació a les zones d’aparcament. Existeix actualment un pàrquing de treballadors de CatSalut a Joan XXIII, però és precisament on la Generalitat té intenció de construir l’ampliació de l’hospital sense preveure una alternativa d’un nou aparcament pels afectats. Viñuales suggereix que s’aixequi una planta al pàrquing concessionat propietat del Joan XXIII perquè tinguin lloc gratuït tots els treballadors del centre.

La policia andorrana investiga la mort d’un veí de Roda de Berà a Arinsal

La Policia d’Andorra investiga la mort d’un veí de quaranta-un anys de Roda de Berà que estava de turisme en la zona d’Arinsal. L’home estava de turisme a la zona i va aparèixer mort dimecres passat en el riu que travessa la població d’Arinsal. Els serveis d’emergències van rebre l’avís pels voltants de les 11.00 hores de la presència d’un cadàver al riu Arinsal, a uns 200 metres del telecabina que porta a l’estació d’esquí.

Solucions de líder per mantenir la primera plaça a Sestao

El Nàstic de Tarragona visita avui al Sestao River amb la intenció de mantenir la primera plaça i seguir sumant després d’assaltar el lideratge el darrer cap de setmana. Tot i això, cos tècnic i plantilla tenen clar que no ha de canviar res, s’ha de continuar afrontant el dia a dia amb la mateixa mentalitat que anant en una altra posició, sobretot perquè encara resten 15 jornades. És un duel marcat per les baixes de Trigueros i Nacho per sanció a l’eix de la defensa.

PUBLICITAT