Els alcaldables de les Municipals 2019 a la nova etapa del ‘Tribuna Tarragona’

PUBLICITAT

Aquest dijous 2 de maig torna a Ràdio Ciutat de Tarragona el programa ‘Tribuna Tarragona’ presentat per Ricard Lahoz. L’espai de caire polític en clau local, coproduït amb la revista ‘Fet a Tarragona’, arrenca temporada amb una tanda d’entrevistes amb tots els candidats polítics a les Eleccions Municipals 2019.

Hi passaran pels micròfons els alcaldables dels grups polítics amb representació actualment a l’Ajuntament de Tarragona: Carla Aguilar (En Comú Podem), Laia Estrada (La CUP), Dídac Nadal (JxTgna), José Luiz Martín (PPC), Pau Ricomà (ERC), Rubén Viñuales (Ciutadans) i Josep Fèlix Ballesteros (PSC).

L’espai d’entrevistes novament, a més d’escoltar-se, es podrà gaudir en format vídeo. A més, comptarà en aquesta etapa amb seccions temàtiques que complementaran el diàleg polític amb cadascun dels candidats abordant els temes més rellevants de la ciutat. D’aquesta manera el programa servirà per tal que els oients i espectadors puguin reflexionar i prendre la millor decisió en les eleccions del 26 de maig.

Trobareu disponible el ‘Tribuna Tarragona’ cada dimarts i dijous a www.rctgn.cat i les xarxes socials de l’emissora.

PUBLICITAT