Ara en directe: Nàstic – Osasuna

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona. El conjunt grana cerca la victòria davant l’Osasuna, amb la qual espera iniciar la remuntada a la classificació després d’un inici de temporada francament negatiu amb un punt de dotze possibles i la matinera eliminació a la Copa del Rei.

La prèvia

Res apel·la al positivisme a can Nàstic de Tarragona on tot són inputs negatius des de l’inici de lliga i de competició de l’equip. Lesions, contratemps, mals resultats i un entorn desesperat pel qual està demostrant l’equip.

Cada prèvia de divendres està suposant un suplici per extreure alguna llum d’esperança i ho està sent per José Antonio Gordillo, que sempre deixant fora les excuses, no troba explicacions possibles al que li passa a l’equip més enllà d’esperar que abans que la impaciència s’apoderi de tothom, arribi un triomf.

De fet, abans de rebre l’Osasuna, Gordillo té clar que falta un resultat positiu, un triomf que canviï l’entorn negatiu que s’està vivint a la ciutat vers l’equip.

Sense acabar-ho de dir, Gordillo manté la confiança del Consell d’Administració i del clubper seguir al capdavant. Ell sap que al futbol les coses poden canviar ràpidament, però coneix el que pensen els que en el seu moment el van venir a buscar.

Pel que fa al partit de dissabte, l’Osasuna, el Nàstic es trobarà un equip que ve de sumar una derrota a la Copa, però de despertar en lliga davant l’Almería. Els de Jagoba Arrasatevolen enlairar el vol a Tarragona. Això ha dit l’andalús.

Ramiro Guerra, Javi Jiménez, Josua Mejías o Manu Barreiro segueixen sent baixes per lesió, amb César Arzo. El tècnic no ha volgut desvetllar si recuperen o no algú pel partit de dissabte.

Escolta’ns en directe:

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT