Ara en directe: Tenerife – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

Enrique Martín no deixa de sorprendre’ns. Després de setmanes evitant les preguntes sobre possibles arribades i sortides, el navarrès ha parlat obertament aquest divendres de les peticions o desitjos que té per reforçar l’equip aquesta finestra de fitxatges.

El tècnic grana veuria amb molt bons ulls l’arribada de més reforços, inclús ho ha fixat una xifra, 5 jugadors més.

El navarrès ha reconegut que els jugadors que han vingut han incrementat el nivell i els que estan segueixen creixent, per això l’equip continua mostrant una notable millora.

L’últim en arribar, Abdel Barrada, sorprèn, per la qualitat de la incorporació. Enrique Martín ja ha dit que no està per jugar a Tenerife, però que serà una peça clau, segur

Més enllà dels moviments de mercat, el tècnic navarrès ha valorat la segona volta de campionat que enceten els granes a Tenerife. La il·lusió i la millora de l’equip, pesa més que una altra cosa. Martín assegura ser optimista de cara a un gran segon tram de lliga.

Pel que fa a les baixes, els granes no podran comptar amb Fali ni Abraham Minero sancionats, més enllà de Ramiro Guerra i Sebas Coris lesionats. No viatjaran amb l’equip Víctor Martínez, Barrada ni Dumitru i són dubte Omar Perdomo, Cadamuro i Josua Mejías.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT