En Directe: Extremadura – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

No hi ha més marge. Per molts partits que sembli que quedin i punts per poder-ho revertir, la realitat és que els hipotètics 50 de la salvació estan massa lluny si miren a les alçades de competició on es troba el Nàstic de Tarragona.

L’Extremadura serà un d’aquells partits de caixa o faixa, no val res més que no sigui la victòria. El camí per aconseguir-ho, la imatge de la passada jornada contra el Granada, ho diu el mateix tècnic navarrès Enrique Martín.

La realitat fora de casa dels granes és que no saben què és guanyar lluny del Nou Estadi. Això sí, per arribar vius al Nadal, ho hauran de fer a Extremadura i Mallorca. El navarrès però, té clar que les lamentacions no serveixen per a res.

Dos dels nois que van brillar la setmana passada, Víctor Martínez i Salva Ferrer, tindran continuïtat aquesta setmana. De fet, així de concís ha estat Enrique Martín. Pel que fa a les baixes, els granes no podran comptar amb Albentosa per sanció i diversos jugadors seran dubte, entre ells, Tete Morente, Omar Perdomo o Dumitru.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT