Ara en directe: Nàstic – Granada

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

De final en final, i així tota la temporada. El Nàstic de Tarragona rep aquest dissabte el Granada (16 hores) amb urgència de sumar com sigui un triomf i tancar el 2018 al Nou Estadi de la millor manera possible, després d’un any de nou convuls, amb una salvació i un altre projecte esportiu fallit.

Els dubtes per aquesta jornada són de nou, quin equip veurem sobre el terreny de joc. De fet, la nul•la presència quasi als entrenaments d’Imanol i la sanció de Rocha, pinten un panorama complicat pel mig del camp del conjunt tarragoní.

Enrique Martín, tècnic navarrès del Nàstic, explica que plorar no serveix de re. El sistema també pot variar aquesta setmana, potser, el 5-3-2 del navarrès tampoc és tan inamovible com pinta. Així ho ha dit.

Sigui com sigui, i amb els canvis que sigui, l’equip ha de guanyar, no té més margeEnrique Martín assegura que els jugadors es partiran la cara.

Un dels altres debats del Nàstic aquest dissabte serà a la porteria, Bernabé o BecerraEnrique Martín ho sap i pinta a relleu, veurem què acaba decidint la balança.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT