Ara en directe: Nàstic – Real Zaragoza

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona. En aquesta ocasió, els grana reben la visita d’un Zaragoza immers en una dinàmica molt negativa que el manté lluny de les places d’ascens i de promoció, la meta que s’havia marcat a l’inici de la temporada.

La prèvia

La derrota davant l’Albacete va coure i va tornar a ensenyar les vergonyes de l’equip. Enrique Martín completarà una setmana llarga abans de rebre el Zaragoza dilluns, amb temps per practicar i insistir en el que vol el navarrès i en corregir el nou sistema que pretén implementar.

El tècnic grana no vol seguir insistint en la imatge al Carlos Belmonte i explica que la línia d’una victòria i una derrota de l’equip li sembla interessant.

L’objectiu del navarrès és a llarga durada i té clar que ara mateix vol que el Nàstic evolucioni progressivament i arribar al Nadal fora de les posicions de descens.

La plaga de lesions continua castigant a l’equip i les mancances evidencien la falta de recursos a la plantilla. Enrique Martín ja ha expressat el seu desig de voler incorporar algun altre jugador.

Pel partit, el navarrès no podrà comptar encara amb Uche ni Ramiro Guerra, que segueix evolucionant de manera favorable i no descarta que estigui llest per la setmana vinent. També ho podrà fer amb Víctor Martínez, que va ser expulsat amb la Pobla de Mafumet el cap de setmana passat.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT