J.22: Andorra – Nàstic, Bad boys

Aquesta setmana hem vist com el club ha dit a Viti i Petcoff que el tema de la indisciplina es portarà amb mà de ferro i que es queden apartats sense cobrar fins a final de temporada. No ho veig malament si tot el que ens ha arribat és cert. Allò que deia Johan Cruyff de “el que dubti de jugar aquí ja no ens val” és una doctrina que tot equip que vulgui aspirar a ser gran hauria de seguir estigui en la categoria que estigui.

Viti ja va protagonitzar el culebrot de l’estiu que semblava que estava quasi solucionat tot. Tot indica que ha tornat a revifar i que sembla més aviat un crio fent morros perquè els pares no li han comprat “la Play” que no pas un jugador professional de futbol.

Petcoff, amb un cartell increïble en tota la categoria, el van voler posar en una operació fallida amb l’Hércules i interpreto que es va posar de cul (i no m’estranya, perquè dubto que cap jugador amb una certa qualitat i cervell vulgui anar a un club en una situació pitjor que la nostra). Puc entendre que passar de ser un jugador descartat a ser titular en un partit contra el Barça B pot ser un canvi força brusc i no sé fins quin punt una falta de respecte. Com també fotre-li la mateixa sanció que a Viti, que no em sembla ni de bon tros la mateixa situació ens ho venguin com ens ho venguin.

Posaran sancions a les altes esferes del club per haver planificat una temporada amb les ungles dels peus? Curiós! Perquè sancionem unes coses i no pas el baix, ínfim i vergonyós rendiment de la plantilla de la primera volta (que casualment va durar fins l’arribada de Seligrat, quines coses).

Això d’anar amb mà de ferro no és novetat a can Nàstic. Si comencem a comptar els jugadors que han sortit malament del club i altres que han acabat demanant explicacions o fins i tot denunciant el Nàstic, podríem fer un 11 titular que podria jugar perfectament a Segona Divisió.

PUBLICITAT