J11: Nàstic – Espanyol B, “Our House”

Ja que no vam aconseguir la segona victòria consecutiva a Olot, com a mínim que ho puguem fer a casa. Si us hi fixeu, les temporades de més èxit del Nàstic, es basen en fer-se forts a casa. Això, que és la típica frase que diuen els jugadors després d’una derrota a domicili, no deixa de ser cert.

Guanyar a casa no significa només que els tres punts es quedi al Nou Estadi. Va més enllà. És celebrar la victòria a casa, amb els teus, cantant els gols conjuntament i creant un sentiment comú. Perquè us penseu que el Nàstic de Vicente Moreno engrescava tant? Guanyava a casa, era un equip amb ADN guanyador i a més feia comunitat. És l’equip més unit que ha tingut aquest equip des del Nàstic de Luis César del 2006.

Entenc que la situació és crítica i que hem de guanyar com sigui, però la meva sensació és que el més necessari és reconstruir el Nàstic des de la base, des de l’aficionat. No vull ni imaginar la gent que s’ha desenganxat de l’equip per no tenir aquell esperit guanyador, per ser una decepció continuada. I escolteu, sóc dels que creu que hem d’estar amb l’equip a les bones i a les dolentes: però comprenc que és complicat.

Fem-nos forts a casa.

PUBLICITAT