La salut de ferro de La Ciutat Que Cura

Lidera el rànquing provisional de PodcastCity i cada setmana els seus programes són un èxit d’audiència. Mercè Milan i el seu podcast La Ciutat Que Cura es posen al capdavant de la classificació de descarregues de PodcastCity, la plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Qui segueix en progressió ascendent és Mafalda, de Laura Rovira, que aconsegueix la segona posició del rànquing superant La Veu de la Terra de Édel Martínez que tot i caure a l’última posició del pòdium, també millora els seus registres.

Destacar un podcast que no participa al concurs, però que tot i així ha irromput amb molta força: Bandera Negra i Matraca, l’espai de la setmana santa a PodcastCity, ha aconseguit una més que meritòria cinquena posició, un fet sorprenent si tenim en compte que va començar a emetre el seu programa l’última setmana de gener.

Entre tots els podcasts que han participat, participen i segueixen participant a PodcastCity, la plataforma s’apropa a les 40.000 descàrregues en els quatre mesos. Unes xifres que confirmen l’èxit de la iniciativa i que demostren que a Tarragona hi havia moltes ganes d’explicar i fer ràdio.

En la classificació d’aquesta setmana hem inclòs les quatre novetats de la plataforma, Bandera Negra i Matraca, La Partida, La Revisió i Teatret al Dia. També hem de lamentar la baixa de El Postre i Un Gitano Habla de Su Etnia, que no segueixen a la plataforma.

A continuació, el rànquing de programes més descarregats fins al 29 de febrer.

 1. La Ciutat que Cura, Mercè Milan (=)
 2. Mafalda, Laura Rovira (↑)
 3. La Veu de la Terra, Édel Martínez (↓)
 4. Tuitaires Tarragonins, Joan Ruiz (=)
 5. Bandera Negra i Matraca*, Maria Grau (↑)
 6. Posem-nos Sèries, Clàudia Climent (=)
 7. Mujer 50, Begoña Floría (↓)
 8. ¿A ti que te pica?, Juan Pablo Maligno (=)
 9. Mans a les Mans, Roser Pros-Roca (=)
 10. Revolución Pata, Sheila Micó (↓)
 11. Cultureta*, Íngrid i Alexandra Palos (↓)
 12. Cuaderno de Viaje, Ignacio Sánchez (↓)
 13. A 1 Hora de Tarragona*, Alba Navarrete (↑)
 14.  Cocinando la Vida, Paula López i Anna Mateo (↑)
 15. Con la Maleta Llena de Sueños, Ariadna Lucena (↓)
 16. Endinsa’t, Míriam Hierrezuelo (↓)
 17. La Partida*, Jordi Nadal (↑)
 18. La Demo, Joan Albert Besora i David Gallego (=)
 19. Entrevista a la Vista, Conrad Hortolà (=)
 20. La Revisió*, David de la Torre (↑)
 21. Vine al Mar*, Salud Muñoz (↓)
 22. Teatret al Dia*, Sandra Coloma (↑)

*Aquests programes es troben fora de concurs ja que el seu primer episodi es va publicar després del 15 de novembre. Recordem que la resta de programes opten als Premis Manuel Pastor, amb una dotació total de 1.000 euros pels tres podcasts amb més descàrregues totals a data d’1 de juliol de 2020.

PUBLICITAT